DET VAR EN GÅNG...

BLIND DATE
BLIND DATE såg dagens ljus i Göteborg en kall dag i januari 1994. De två grabbarna och tjejen tog namnet BLIND DATE för att den musiken de ville framföra var musiken du inte visste du ville höra och faktiskt som i en ”blind date” så vet man inte vad man får.
BLIND DATE,BANDET SOM KAN BÄTTRE. EN KVÄLL MED TRÅNGT DANSGOLV OCH BREDA LEENDEN. JOHAN FYLLER PÅ MED TUNG GITARR OCH KLASSISKA RIFF.
EN PERFEKT GRUND FÖR CATHERINA ATT STÅ PÅ.MED EN RÖST SOM FÅR ALLA ATT FÖRUNDRAT VÄNDA BLICKEN MOT SCENEN TAR HON STÄMNINGEN MOT NYA OANADE HÖJDER.


FRÅN TOM JONES TILL ROLLING STONES OCH ALLT DÄR OMKRING.INGENTING ÄR HELIGT.
KVÄLLEN KANSKE BÖRJAR MED LITE PRETENDERS,DON HENLEY ELLER VARFÖR INTE EN NYPA 60-TALSSOUL.SEN ÅKER VI HELA VARVET RUNT MED LÅTAR AV T.EX BEATLES,STONES,TINA TURNER,RAMONES,JERRY LEE,ABBA,NO DOUBT,SWEET,MICHAEL JACKSON,ROXETTE YOU NAME IT.
NÄR SEN,FRAM PÅ SMÅTIMMARNA,SLIPSARNA HÄNGER LITE PÅ SNED OCH DOM HÖGKLACKADE LIGGER TRAVADE I ETT HÖRN RUNDAS DET HELA AV MED EN GUMBO BESTÅENDE AV SCHLAGERS,DISCODUNK OCH AC/DC-VRÄK.HUR FÅR MAN EN PERFEKT AVSLUTNING PÅ EN PERFEKT KVÄLL ?
JO,TILL EXEMPEL SPELAR BLIND DATE DEN MELODI SOM I DEN ENA OMRÖSTNINGEN EFTER DEN ANDRA BLIVIT UTSEDD TILL VÄRLDENS BÄSTA LÅT?????DET FINNS NATURLIGTVIS ANDRA PERFEKTA SÄTT ATT AVLUTA EN FESTKVÄLL PÅ,MEN DET HAR INTE SÅ MYCKET MED MUSIK ATT GÖRA!!JOHAN:EN GANSKA TREVLIG PRICK I RÄTT SÄLLSKAP.HAN ÄGER ÄVEN DEN OUTGRUNDLIGT BIZARRA UPPFATTNINGEN ATT GITARREN LÅTER BÄST OM HAN HAR BYGGT DEN SJÄLV.TILL SIN EGEN OFÖRSTÄLLDA GLÄDJE OCH CATHERINAS FÖRTVIVLAN BYTS DET DÄRFÖR GITARR MELLAN VARJE GIG.HAN TAR ÄVEN HAND OM TEKNIKEN OCH MUSIKEN.
MOTTO:”DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT GE UPP”CATHERINA:OM BLIND DATE HADE VARIT EN GLÖDLAMPA!!!SKULLE CATHERINA VARIT GLÖDTRÅDEN.DEN SOM LYSER UPP ALLTING, STÄNDIGT LEENDE (NÅJA!)OCH MED HJÄRTAT PÅ RÄTTA STÄLLET.
HON SJUNGER ALLT MED STÖRSTA INLEVELSE.DET SPELAR HELLER INGEN ROLL PÅ VILKET SPRÅK DET ÄR,DET GÅR LIKA BRA ÄNDÅ.DET ÄR INTE ENBART INLEVELSEN OCH GLÖDEN I RÖSTEN SOM DRAR ÖRONEN OCH BLICKARNA TILL SEJ UTAN ÄVEN DOM IDELIGA KLÄDBYTENA.DESSUTOM EN TVÄTTÄKTA TVILLING.
MOTTO:”EN VACKER DAG SKALL JAG FÖRSTÅ JOHANS HUMOR”